Znižana cena! Trak ELEVEN Enzo Eco Pine Povečaj

Trak ELEVEN Enzo Eco Pine

Večnamenski izjemno lahki trakovi Eleven ENZO so narejeni iz recikliranega materiala Green Warm. Namenjeni so vsakodnevni uporabi za vse športne aktivnosti čez celo leto. Kvalitetna tehnična tkanina zagotavlja izjemno prijeten občutek, zaradi mikrotkanine na noranjem delu. Pri športnih aktivnostih odlično odvaja vlago, greje in se hitro suši.

Več podatkov

14,56 € z DDV

-27%

19,95 € z DDV

5+ Izdelkov

Več podatkov

Večnamenski trak ELEVEN ENZO Eco je namenjen za vse športne aktivnosti čez celo leto. Kvalitetna tehnična tkanina Green Warm ohranja vašo temperaturo,diha, nudi dober oprijem glave in je primerna za intenzivno športno aktivnost za tekmovalce in rekreativne športnike. Izrez traku na zadnjem delu je zožen in služi večjemu udobju pri nošenju čopa, kjer se ne stiska na tilniku.

Karakteristike: odličen design, hitro odvajanje vlage, izredna elastičnost,ne leze z glave, dostopna cena in dolga življenska doba.

Uporaba: tek. pohodništvo, nordijska hoja, kolesarstvo, smučarski tek, trekking itd

Velikost: ONESIZE

Sestava: Green Warm 85% PES, 15% LYCRA® / teža: 250 g na kvadratni meter / kakovostni dvostranski elastični material, ki vključuje patentirano vlakno CYCRA POWER in ustvarja naravno notranjo izolacijo za vrhunsko udobje v hladnem vremenu.

Pripomočki