Znižana cena! kolesarski dres Eleven New Vertical Povečaj

kolesarski dres Eleven New Vertical

52,47 € z DDV

-30%

74,95 € z DDV

5+ Izdelkov

Več podatkov

Ustvariti preprosto kolesarsko majico, v kateri se boš dan za dnem počutil prijetno in sveže - to je bil preprost cilj, ki so mu oblikovalci sledili pri kreiranju majice ELEVEN NEW VERTICAL. S tem namenom so izbrali tehnično tkanino , ki s svojo 3D dodelano strukturo zmanjša površino stika s tvojo kožo. S tem so uspeli zagotoviti učinkovito odvajanje vlage stran od telesa ter te posledično dlje ohraniti svežega. Proizvajalec je tkanino še dodatno obdelal s hidrofilnim premazom, ki odvečno vlago razporedi po večji površini, te tako prijetno hladi ter se hkrati hitreje suši. Za prijeten občutek bo poskrbel tudi mrežast in povsem raztegljiv material ob straneh majice, na ramenih in na predelu vratu, ki bodo tudi v najbolj globokem "aero" ponudili visoko udobje in popoln fit. V najbolj vročih dneh boš hvaležen tudi za zadrgo po celotni dolžini prednje strani, s katero se boš hitreje ohladil. Na hrbtu pa se nahajajo še trije večji žepi, v katere boš lahko shranil vse, kar potrebuješ s seboj tudi na daljših vožnjah.

Toplo priporočamo!

Lastnosti:

  • Narejena iz tehnične tkanine, ki s svojo posebno 3D strukturo zmanjša stik s kožo, izboljša odvajanje vlage stran od telesa ter te tako dlje ohranja svežega.
  • Tkanina je dodatno obdelana s hidrofilnim premazom, ki vlago razporedi po večji površini, te hkrati prijetno hladi ter se hitreje suši Mrežast in povsem raztegljiv material ob straneh majice, na ramenih in na predelu vratu, ki v sodelovanju ponudijo popoln fit, tudi v globokem "aero" položaju
  • Raztegljiv mrežast material na zaključkih rokavov bo udobno objel tvoje mišice 3 večji žepi zadaj
  • Odsevni elementi za večjo vidljivost med vožnjo ponoči
  • Oprijet kroj
  • Teža: 168g
  • Sestava: 100% poliester

Pripomočki