ELEVEN combo set RETRO 17 trak + rokavice + grelec vratu13,37 €

-33%

19,95 €
22,08 €

-33%

32,95 €
16,05 €

-33%

23,95 €


51,49 € z DDV

-33%

76,85 € z DDV


VSEBINA PAKETA

Večnamenski trak ELEVEN DOLOMITI je namenjen za vse športne aktivnosti čez celo leto. Kvalitetna tehnična tkanina Dolomiti ohranja vašo temperaturo, diha, nudi dober oprijem glave in je primerna za intenzivno športno aktivnost za tekmovalce in rekreativne športnike.

Karakteristike: odličen design, hitro odvajanje vlage, izredna elastičnost,ne leze z glave, dostopna cena in dolga življenska doba

Uporaba: tek. pohodništvo, nordijska hoja, kolesarstvo, smučarski tek, trekking itd

Velikost: ONESIZE

Sestava: DOLOMITI - 85% PES, 15% LYCRA® / teža: 250 g na kvadratni meter / kakovostni dvostranski elastični material, ki vključuje patentirano vlakno CYCRA POWER in ustvarja naravno notranjo izolacijo za vrhunsko udobje v hladnem vremenu.

Tekaške rokavice Eleven so anatomsko oblikovane in se natančno prilegajo vaše dlani. Elastičen in zračen material, zagotavlja vašim rokam, zadostno zaščito pred mrazom in veliko udobja pri športnih aktivnostih.

Uporaba: tek, nordijska hoja, pohodništvo

Sestava: superubaix 90% polyester 10% elastan

Eleven grelec vratu je narejen iz funkcionalnega tehnične tkanine Dolomiti in je nepogrešljiv dodatek za prehodno in zimsko obdobje.

Narejen je iz močnejšega prijetno kosmatenega in toplega materiala, ki vam zagotavlja, da vam bo v hladnješih dneh prijetno toplo.

Uporabo: tek, pohodništvo, smučanje, kolesarjenje

Material: 85% polyester, 15% elastan