ELEVEN set CUBE BW kompresijske nogavice + trak



23,97 €

-40%

39,95 €




11,97 €

-40%

19,95 €


35,94 € z DDV

-40%

59,90 € z DDV


VSEBINA PAKETA

Športne kompresijske nogavice ELEVEN so funkcionalne športne nogavice s patentirano porazdelitvijo kompresije, ki znanstveno dokazano poveča prekrvavitev mišic, s tem pa tudi njihovo moč in vzdržljivost.

Natančno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar največji dotok kisika in energije ter s tem poveča vašo moč in vzdržljivost. Vaš tek bo lahkotnejši, hkrati pa boste zmanjšali možnosti za morebitne poškodbe.

Zagotavljajo vam:

  • boljšo prekrvavitev mečnih mišic,
  • večji dotok kisika v mišice,
  • večjo moč in vzdržljivost,
  • hitrejšo regeneracijo
  • manjše tresenje mišic in
  • lahkotnejši tek

TABELA VELKOSTI:

 

SREBROVI IONI

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

Večnamenski trak ELEVEN DOLOMITI je namenjen za vse športne aktivnosti čez celo leto. Kvalitetna tehnična tkanina Dolomiti ohranja vašo temperaturo,diha, nudi dober oprijem glave in je primerna za intenzivno športno aktivnost za tekmovalce in rekreativne športnike.

Karakteristike: odličen design, hitro odvajanje vlage, izredna elastičnost,ne leze z glave, dostopna cena in dolga življenska doba

Uporaba: tek. pohodništvo, nordijska hoja, kolesarstvo, smučarski tek, trekking itd

Velikost: ONESIZE

Sestava: DOLOMITI - 85% PES, 15% LYCRA® / teža: 250 g na kvadratni meter / kakovostni dvostranski elastični material, ki vključuje patentirano vlakno CYCRA POWER in ustvarja naravno notranjo izolacijo za vrhunsko udobje v hladnem vremenu.