Kape

Večnamenske kape ELEVEN so namenjene za vsakodnevno uporabo ali za vse športne aktivnosti v prehodnem in zimskem obdobju.

Njihova odlika so trpežnost, odličen design in funkcija. Vse kape izdelujemo po naročilo v barvah vašega podjetja ali kluba.

Kape 107 izdelkov.

Podkategorije

 • Kape ERIC

  Večnamenska kapa ELEVEN Eric je namenjena za vse športne aktivnosti v prehodnem in zimskem obdobju.Kvalitetna perforirana tehnična tkanina VEGA ohranja vašo temperaturo in večjo zračnost.Kapa nudi dober oprijem glave in je primerna za intenzivno športno aktivnost za tekmovalce in rekreativne športnike.Vse izdeleke ELEVEN izdelujemo po naročilo v barvah vašega podjetja ali kluba.

 • Kape SVEN

  Večnamenska kapa ELEVEN Sven s cofom je namenjena za vse špotne aktivnosti v prehodnem in zimskem obdobju.

  Kvalitetna tehnična tkanina DOLOMITI ohranja vašo temperaturo in zračnost. Kapa nudi dober oprijem glave in je primerna za vsaki dan ali intenzivno športno aktivnost. Vse izdelke ELEVEN izdelujemo po naročilu v barvah vašega podjetja ali kluba.

 • Kape MATTY

  Večnamenske kape ELEVEN Matty brez cofa so namenjene za vse športne aktivnosti v prehodnem in zimske obdobju. Kvalitetna tehnična tkanina DOLOMITI ohranja vašo temperaturo in zračnost. Kapa nudi dober oprijem glave in je primerna za vsaki dan ali intenzivno športno aktivnost. Vse izdleke ELEVEN izdelujemo po naročilu v barvah vašega podjetja ali kluba.

 • KAPE AIR

  Večnamenske kape ELEVEN Air so namenjene za vse športne aktivnosti v prehodnem in zimskem obdobju. Kvalitetna tehnična tkanina DOLOMITI AIR ohranja vašo temperaturo in noudi še več zračnosti kot kape Sven, Matty in Tor. Kapa nudi dober oprijem glave in je primerna za vsaki dan ali intenzivno športno aktivnost. Vse izdelke ELEVEN izdelujemo po naročilo v barvah vašega podjetja ali kluba.

 • Kape TOR
 • Kape pletene Eleven

  Pletene kape ELEVEN vas bodo razvajale s prijetno sestavo tkanin in poskrbele za udobje in toplino med hladnejšimi meseci.

  Vse izdeleke ELEVEN proizvajamo po naročilu v barvah vašega podjetja ali kluba.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 107 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 107 izdelkov