POGOJI UPORABE

PLAČILA IN POGOJI

Splošni pogoji Spletne trgovine www.elevensport.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.
 
Elevensport.si  je spletna trgovina podjetja A&L Luka Povhe s.p., Cesta krških žrtev 59, 8270 Krško. A&L Luka Povhe s.p. si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni stran www.elevensport.si. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato redno pregledujte Pogoje poslovanja in spremljajte morebitne spremembe. Pogoji poslovanja se lahko spreminjajo brez predhodnih obvestil in pričnejo veljati takoj po objavi na tej spletni strani.
 
Za nakup izdelka na spletni strani se lahko registrirate ali opravite hiter nakup brez registracije. Hiter nakup ali nakup z registracijo pomenita, da ste seznanjeni s pogoji poslovanja na naši spletni strani in da se z njimi strinjate.
 
Kot registriran uporabnik boste deležni obveščanja o novostih in posebnih ponudbah. Vaši podatki bodo shranjeni v bazo spletne trgovine. Po vnosu vaših podatkov boste lahko takoj začeli z nakupom preko spleta.
 
Za podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, jamčite, da so točni in veljavni. Spremembo vaših podatkov nam lahko sporočite na elektronski naslov: info@elevensport.si

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOSTI

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da A&L Luka Povhe s.p. ,Cesta krških žrtev 59, 8270 Krško, z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje  in upravlja z vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Podjetje A&L Luka Povhe s.p. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O prenehanju vas bomo po elektronski pošti obvestili v petih dneh po prejemu vaše odjave.
 
Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.elevensport.si  v celoti ostali v lasti podjetja A&L luka Povhe s.p. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

NAROČANJE IZDELKOV

Izdelek na naši spletni strani naročite s klikom »dodaj v košarico«. Vodeni boste skozi celoten proces, od izbire izdelka do plačila in konca nakupa. Vsebino košarice lahko kadarkoli pogledate, jo spreminjate in izdelke tudi izbrišete. Vrednost košarice se sproti sešteva. Po oddanem naročilu prejmete na vaš naslov potrdilo o naročilu. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili na vaš elektronski naslov. Naročilo oz. pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Poslovanje spletne trgovine www.elevensport.si je omejeno na področje Slovenije.

CENA  IN VELJAVNOST PONUDBE

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Kljub skrbi, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko poročilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Vse cene so navedene v evrih (€),Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.(nismo zavezanci za DDV). Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer kupca obvestimo.

RAČUNI IN HRANJENJE PODATKOV

Cena blaga na računu velja po ceniku, ki je veljal na dan naročila blaga.
 
Račun prejme kupec ob prejemu blaga.
 
Vse dokumente, potrditev naročila, predračun, v enem izvodu pošljemo kupcu v elektronski obliki in/ali v papirnati obliki, en izvod na papirju in/ali v računalniški obliki, pa se hrani na sedežu podjetja A&L Luka Povhe s.p.
 
Vsi dokumenti, predračuni, računi so napisani v slovenskem jeziku.

RAZPRODANI IZDELKI

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam posameznega izdelka ne bomo mogli dostaviti, ker je razprodan oziroma ga nimamo več na zalogi, čeprav to na spletni strani ni označeno. O tem vas bomo nemudoma obvestili. Prosimo vas za razumevanje.